Nutriční hodnoty (Plněné žampióny zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 232 kJ / 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
| Tuky | 1,90 g |
| – nasycené | 1,05 g |
| – nenasycené | 0,73 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 31,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,88 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g žampiónů | Žampion čerstvý | 500 g |
| 1 1 malá červená paprika (nebo kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| 0,5 0,5 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| 0,5-1 lžička 0,5-1 lžička čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 3.75 g |
| 1 hrst 1 hrst strouhané goudy | Gouda 45% t. v s. | |
| 1 lžička 1 lžička koření Aromat | Pepř černý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej (ghí nebo sádlo pod zeleninu) | Olej řepkový | |
| 1 1 camembert | Camembert | |
| tuk na vymazání pekáčku | Margarín |