Nutriční hodnoty (Vepřový bok se zadělávanou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 20 414 kJ / 4 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,87 g |
| Tuky | 310,89 g |
| – nasycené | 95,92 g |
| – nenasycené | 159,52 g |
| –– mononenasycené | 128,79 g |
| –– polynenasycené | 30,73 g |
| ––– omega 3 | 1,28 g |
| Vláknina | 65,80 g |
| Cholesterol | 708 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 11,11 g |
| Sacharidy | 319,05 g |
| – cukry | 54,91 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového boku bez kosti | Vepřový bok | 800 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 500 g 500 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 100 ml 100 ml 30% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |