Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový bok se zadělávanou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie20 414 kJ /
4 879 kcal
Bílkoviny178,35 g
– z toho živočišné bílkoviny128,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,87 g
Tuky310,89 g
– nasycené95,92 g
– nenasycené159,52 g
–– mononenasycené128,79 g
–– polynenasycené30,73 g
––– omega 31,28 g
Vláknina65,80 g
Cholesterol 708 mg
Sodík 4,84 g
Sůl11,11 g
Sacharidy319,05 g
– cukry54,91 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového boku bez kosti Vepřový bok 800 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
500 g 500 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 500 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
100 ml 100 ml 30% smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.