Nutriční hodnoty (Vinná klobása s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 584 kJ / 3 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 140,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,80 g |
| Tuky | 228,06 g |
| – nasycené | 136,59 g |
| – nenasycené | 89,63 g |
| –– mononenasycené | 37,98 g |
| –– polynenasycené | 51,65 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 41,10 g |
| Cholesterol | 577 mg |
| Sodík | 8,64 g |
| Sůl | 20,60 g |
| Sacharidy | 289,24 g |
| – cukry | 55,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
| 2-3 snítky 2-3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| trocha trocha cukru | Cukr bílý | |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
| trochu trochu tmavé jíšky | Jíška tmavá instantní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |