Nutriční hodnoty (Pečeně z divočáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 458 kJ / 1 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 181,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 66,72 g |
| – nasycené | 31,20 g |
| – nenasycené | 33,37 g |
| –– mononenasycené | 25,72 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 9,76 g |
| Cholesterol | 431 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,98 g |
| Sacharidy | 32,25 g |
| – cukry | 18,78 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g masa z divočáka | Kanec kýta | 800 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nakládaných hub | Hřib čerstvý | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| několik několik snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený |