Nutriční hodnoty (Podzimní rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 169 kJ / 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 39,26 g |
– nasycené | 25,72 g |
– nenasycené | 12,76 g |
–– mononenasycené | 11,41 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 7,58 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 115,11 g |
– cukry | 11,41 g |
––– laktóza | 1,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g gorgonzoly | Gorgonzola | 100 g |
1 1 sladká brambora (s fialovou slupkou) | Brambor zimní | 50 g |
120 g 120 g rýže arborio (nebo carnaroli) | Rýže bílá | 120 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule (nejlépe šalotka) | Cibule čerstvá | 70 g |
vlašské ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy | |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |