Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 169 kJ /
996 kcal
Bílkoviny27,32 g
– z toho živočišné bílkoviny16,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,58 g
Tuky39,26 g
– nasycené25,72 g
– nenasycené12,76 g
–– mononenasycené11,41 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,31 g
Vláknina7,58 g
Cholesterol 132 mg
Sodík 586 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy115,11 g
– cukry11,41 g
––– laktóza1,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g gorgonzoly Gorgonzola 100 g
1 1 sladká brambora (s fialovou slupkou) Brambor zimní 50 g
120 g 120 g rýže arborio (nebo carnaroli) Rýže bílá 120 g
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule (nejlépe šalotka) Cibule čerstvá 70 g
vlašské ořechy na ozdobu Vlašské ořechy
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.