Nutriční hodnoty (Salátek Jaňulák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 426 kJ / 1 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
| Tuky | 80,14 g |
| – nasycené | 14,00 g |
| – nenasycené | 52,75 g |
| –– mononenasycené | 22,27 g |
| –– polynenasycené | 30,48 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 14,45 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 4,95 g |
| Sůl | 12,18 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 2,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 snítka 1 snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 hrst 1 hrst květáku | Květák čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| stévie | Stevie sušená |