Nutriční hodnoty (Salátek Jaňulák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 426 kJ / 1 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 80,14 g |
– nasycené | 14,00 g |
– nenasycené | 52,75 g |
–– mononenasycené | 22,27 g |
–– polynenasycené | 30,48 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,18 g |
Sacharidy | 29,30 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 snítka 1 snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 hrst 1 hrst květáku | Květák čerstvý | |
1 hrst 1 hrst brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
stévie | Stevie sušená |