Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salátek Jaňulák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 426 kJ /
1 058 kcal
Bílkoviny47,62 g
– z toho živočišné bílkoviny37,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,70 g
Tuky80,14 g
– nasycené14,00 g
– nenasycené52,75 g
–– mononenasycené22,27 g
–– polynenasycené30,48 g
––– omega 30,71 g
Vláknina14,45 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 4,95 g
Sůl12,18 g
Sacharidy29,30 g
– cukry25,20 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 snítka 1 snítka kopru Kopr nať čerstvý
0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 hrst 1 hrst květáku Květák čerstvý
1 hrst 1 hrst brokolice Brokolice čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 60 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
stévie Stevie sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.