Nutriční hodnoty (Dýňová buchta s čokoládovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 434 kJ / 5 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,12 g |
| Tuky | 252,88 g |
| – nasycené | 86,08 g |
| – nenasycené | 147,70 g |
| –– mononenasycené | 108,49 g |
| –– polynenasycené | 39,21 g |
| ––– omega 3 | 10,48 g |
| Vláknina | 44,30 g |
| Cholesterol | 905 mg |
| Sodík | 373 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 721,40 g |
| – cukry | 330,90 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g dýně | Dýně čerstvá | 400 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
| 100 g 100 g tmavé čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| tuk a hrubá mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hrubá |