Nutriční hodnoty (Vrstvená jablková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 198 kJ / 1 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,70 g |
| Tuky | 8,92 g |
| – nasycené | 3,58 g |
| – nenasycené | 3,94 g |
| –– mononenasycené | 1,20 g |
| –– polynenasycené | 2,74 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 310,00 g |
| – cukry | 200,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
| cukr moučka k posypání | Cukr bílý |