Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý podzimní salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 630 kJ /
390 kcal
Bílkoviny16,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,70 g
Tuky7,99 g
– nasycené1,73 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené2,48 g
–– polynenasycené3,52 g
––– omega 30,22 g
Vláknina18,29 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy54,90 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g quinoa Quinoa 50 g
50 g 50 g dýně Dýně čerstvá 50 g
1/2 1/2 mrkve Mrkev čerstvá 25 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 papriky červené Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 cibule menší Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst salátu Salát hlávkový čerstvý
30 g 30 g uzeného tempehu Tempeh uzený 30 g
pražená solená slunečnicová semínka na posypání Slunečnicová semínka loupaná
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
balsamico Ocet balsamikový bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.