Nutriční hodnoty (Teplý podzimní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 630 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,70 g |
Tuky | 7,99 g |
– nasycené | 1,73 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 2,48 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 18,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 54,90 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g quinoa | Quinoa | 50 g |
50 g 50 g dýně | Dýně čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 papriky červené | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 cibule menší | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrst 1 hrst salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
30 g 30 g uzeného tempehu | Tempeh uzený | 30 g |
pražená solená slunečnicová semínka na posypání | Slunečnicová semínka loupaná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
balsamico | Ocet balsamikový bílý |