Nutriční hodnoty (Teplý podzimní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 630 kJ / 390 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,70 g |
| Tuky | 7,99 g |
| – nasycené | 1,73 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 2,48 g |
| –– polynenasycené | 3,52 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 18,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 54,90 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g quinoa | Quinoa | 50 g |
| 50 g 50 g dýně | Dýně čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1/2 1/2 papriky červené | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 cibule menší | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 30 g 30 g uzeného tempehu | Tempeh uzený | 30 g |
| pražená solená slunečnicová semínka na posypání | Slunečnicová semínka loupaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| balsamico | Ocet balsamikový bílý |