Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie656 kJ /
157 kcal
Bílkoviny10,25 g
– z toho živočišné bílkoviny10,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky12,50 g
– nasycené7,75 g
– nenasycené4,25 g
–– mononenasycené3,60 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
trocha trocha olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 balení 1 balení polníčku (nebo rukoly) Polníček čerstvý
50 g 50 g medového kozího sýra Sýr hrudkový kozí 50 g
piniové oříšky na posyp Piniové ořechy
balzamikový ocet podle chuti Ocet balsamikový bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.