Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 656 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,50 g |
– nasycené | 7,75 g |
– nenasycené | 4,25 g |
–– mononenasycené | 3,60 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,80 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 balení 1 balení polníčku (nebo rukoly) | Polníček čerstvý | |
50 g 50 g medového kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 50 g |
piniové oříšky na posyp | Piniové ořechy | |
balzamikový ocet podle chuti | Ocet balsamikový bílý |