Nutriční hodnoty (Kachní stehno s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 890 kJ / 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,52 g |
| Tuky | 2,75 g |
| – nasycené | 0,41 g |
| – nenasycené | 2,02 g |
| –– mononenasycené | 0,84 g |
| –– polynenasycené | 1,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 87,61 g |
| – cukry | 69,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 menší dýně | Dýně čerstvá | |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 hrst 1 hrst kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený |