Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šípkový koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 868 kJ /
4 510 kcal
Bílkoviny98,42 g
– z toho živočišné bílkoviny55,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,46 g
Tuky204,39 g
– nasycené119,97 g
– nenasycené72,47 g
–– mononenasycené63,98 g
–– polynenasycené8,49 g
––– omega 30,85 g
Vláknina23,94 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 439 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy557,15 g
– cukry260,59 g
––– laktóza12,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 sklenička 1 sklenička šípkového džemu Džem šípkový
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.