Nutriční hodnoty (Pstruh na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 447 kJ / 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,83 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,38 g |
| – cukry | 3,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 svazeček tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |