Nutriční hodnoty (Sterilované kápie II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 715 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
| Tuky | 17,00 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 14,29 g |
| –– mononenasycené | 9,18 g |
| –– polynenasycené | 5,11 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28,10 g |
| Sůl | 70,00 g |
| Sacharidy | 92,50 g |
| – cukry | 75,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 150 150 g cukru (lze přidat 20 tablet sacharinu) | Cukr bílý | |
| 70 g 70 g soli | Sůl mořská | 70 g |
| 1,5 kg 1,5 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 1500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |