Nutriční hodnoty (Sirup z jeřabiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 062 kJ / 3 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 900,00 g |
| – cukry | 900,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l šťávy z jeřabin | Jeřabiny čerstvé | |
| 900 g 900 g cukru | Cukr bílý | 900 g |