Nutriční hodnoty (Křupavý kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 766 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 100,00 g |
| – nasycené | 6,80 g |
| – nenasycené | 89,00 g |
| –– mononenasycené | 63,00 g |
| –– polynenasycené | 26,00 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g kapra (ideálně filetu bez kostí) | Kapr | |
| kukuřičná krupice | Krupice kukuřičná hrubá | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| lněné semínko (podle chuti) | Lněná semínka | |
| 100 ml 100 ml oleje na smažení | Olej řepkový | 100 ml |
| bylinkové máslo | Máslo bylinkové |