Nutriční hodnoty (Normandská krůtí stehna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 056 kJ / 1 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 199,10 g |
| – nasycené | 102,70 g |
| – nenasycené | 93,30 g |
| –– mononenasycené | 80,10 g |
| –– polynenasycené | 13,20 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 krůtí stehna | Krůta stehno s kůží | |
| 200 g 200 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
| 8 8 šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 velké zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |