Nutriční hodnoty (Harlekýn s likérovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 340 kJ / 2 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,25 g |
| Tuky | 66,36 g |
| – nasycené | 21,52 g |
| – nenasycené | 30,80 g |
| –– mononenasycené | 23,10 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 427,70 g |
| – cukry | 289,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g cukru krupice | Cukr bílý | 280 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 4 lžíce 4 lžíce kakaa | Kakao prášek | 100 g |
| 8 lžic 8 lžic vody (horké) | Voda | 144 ml |
| 150 g 150 g polohrubé mouka | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 1 Rama Cremefine na šlehání (250 ml) | Rostlinná šlehačka | |
| vaječný likér (podle potřeby) | Likér vaječný | |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření Créme Olé | Puding v prášku | |
| moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 1 1 cukrářská čokoládová poleva mléčná (v sáčku) | Čokoládová poleva |