Nutriční hodnoty (Brambory s petrželkovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,46 g |
Tuky | 120,48 g |
– nasycené | 17,36 g |
– nenasycené | 93,52 g |
–– mononenasycené | 67,04 g |
–– polynenasycené | 26,48 g |
––– omega 3 | 8,36 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 80,30 g |
– cukry | 11,62 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 menší svazek naťové petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
40 g 40 g strouhaného Parmazánu | Parmezán | 40 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
100 100 g plátků anglické slaniny | Anglická slanina |