Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s petrželkovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 396 kJ /
1 529 kcal
Bílkoviny24,46 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,46 g
Tuky120,48 g
– nasycené17,36 g
– nenasycené93,52 g
–– mononenasycené67,04 g
–– polynenasycené26,48 g
––– omega 38,36 g
Vláknina14,94 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 556 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy80,30 g
– cukry11,62 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
1 1 menší svazek naťové petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
40 g 40 g strouhaného Parmazánu Parmezán 40 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
100 100 g plátků anglické slaniny Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.