Nutriční hodnoty (Vepřová minutka s "rendlíčankami")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 162,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky (nebo kotleta) | Vepřová krkovice | |
| Pepř | Pepř černý | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Kmín | Kmín | |
| Sádlo | Sádlo vepřové |