Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 816 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
| Tuky | 10,62 g |
| – nasycené | 1,52 g |
| – nenasycené | 8,36 g |
| –– mononenasycené | 5,93 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 71 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 31,30 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 500 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 rovná lžíce hladké mouky (8 g) | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžička 1 lžička rostlinného oleje (řepkový, olivový) | Olej řepkový | 8 ml |
| voda (nebo vývar) | Voda | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |