Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s hovězím masem / dietní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 816 kJ /
434 kcal
Bílkoviny44,93 g
– z toho živočišné bílkoviny33,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,48 g
Tuky10,62 g
– nasycené1,52 g
– nenasycené8,36 g
–– mononenasycené5,93 g
–– polynenasycené2,43 g
––– omega 30,67 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy31,30 g
– cukry24,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kedlubny Kedluben čerstvý 500 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rovná lžíce hladké mouky (8 g) Mouka pšeničná hladká
1 lžička 1 lžička rostlinného oleje (řepkový, olivový) Olej řepkový 8 ml
voda (nebo vývar) Voda
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.