Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 085 kJ / 1 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,25 g |
| Tuky | 18,69 g |
| – nasycené | 4,23 g |
| – nenasycené | 8,79 g |
| –– mononenasycené | 5,50 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 25,10 g |
| Cholesterol | 472 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 313,15 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 100 g 100 g hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |