Nutriční hodnoty (Koleno v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,36 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 186,60 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 přední kolena vykostěná | Vepřové koleno bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| případně majoránka nebo jiné oblíbené koření | Majoránka sušená | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 cibule kostky | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 paličky 1/2 paličky česneku (případně více) pokrájet na plátky | Česnek čerstvý | 40 g |