Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená pohanka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 019 kJ /
3 112 kcal
Bílkoviny148,09 g
– z toho živočišné bílkoviny81,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,70 g
Tuky87,69 g
– nasycené39,42 g
– nenasycené37,44 g
–– mononenasycené28,53 g
–– polynenasycené8,91 g
––– omega 30,81 g
Vláknina69,80 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 2,69 g
Sůl6,84 g
Sacharidy401,47 g
– cukry14,07 g
––– laktóza2,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g pohanky Pohanka loupaná 500 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g Hermelínu (nebo Nivy) Hermelín 200 g
zelenina (viz poznámka) Mrkev čerstvá
1 1 zeleninový bujón (nebo sůl) Bujón zeleninový
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
tuk na vymazání formy Margarín
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.