Nutriční hodnoty (Zapečená pohanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 019 kJ / 3 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,70 g |
Tuky | 87,69 g |
– nasycené | 39,42 g |
– nenasycené | 37,44 g |
–– mononenasycené | 28,53 g |
–– polynenasycené | 8,91 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 69,80 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 401,47 g |
– cukry | 14,07 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pohanky | Pohanka loupaná | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g Hermelínu (nebo Nivy) | Hermelín | 200 g |
zelenina (viz poznámka) | Mrkev čerstvá | |
1 1 zeleninový bujón (nebo sůl) | Bujón zeleninový | |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |