Nutriční hodnoty (Zapečená pohanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 019 kJ / 3 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,70 g |
| Tuky | 87,69 g |
| – nasycené | 39,42 g |
| – nenasycené | 37,44 g |
| –– mononenasycené | 28,53 g |
| –– polynenasycené | 8,91 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 69,80 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 2,69 g |
| Sůl | 6,84 g |
| Sacharidy | 401,47 g |
| – cukry | 14,07 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pohanky | Pohanka loupaná | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g Hermelínu (nebo Nivy) | Hermelín | 200 g |
| zelenina (viz poznámka) | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 zeleninový bujón (nebo sůl) | Bujón zeleninový | |
| 1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |