Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 251,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 246,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 111,36 g |
– nasycené | 68,53 g |
– nenasycené | 41,61 g |
–– mononenasycené | 13,56 g |
–– polynenasycené | 28,05 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 17,39 g |
Sůl | 46,65 g |
Sacharidy | 99,58 g |
– cukry | 19,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
1/2 l 1/2 l bujónu nebo masového vývaru | Bujón hovězí | 500 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |