Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí ragů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 724 kJ /
2 563 kcal
Bílkoviny251,98 g
– z toho živočišné bílkoviny246,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky111,36 g
– nasycené68,53 g
– nenasycené41,61 g
–– mononenasycené13,56 g
–– polynenasycené28,05 g
––– omega 30,08 g
Vláknina19,03 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 17,39 g
Sůl46,65 g
Sacharidy99,58 g
– cukry19,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g zadního hovězího masa Hovězí kýta 800 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
2 dcl 2 dcl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
olej Olej řepkový
1/2 l 1/2 l bujónu nebo masového vývaru Bujón hovězí 500 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.