Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 251,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 246,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 111,36 g |
| – nasycené | 68,53 g |
| – nenasycené | 41,61 g |
| –– mononenasycené | 13,56 g |
| –– polynenasycené | 28,05 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 19,03 g |
| Cholesterol | 376 mg |
| Sodík | 17,39 g |
| Sůl | 46,65 g |
| Sacharidy | 99,58 g |
| – cukry | 19,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 800 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 1/2 l 1/2 l bujónu nebo masového vývaru | Bujón hovězí | 500 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |