Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,61 g |
| Tuky | 44,68 g |
| – nasycené | 13,19 g |
| – nenasycené | 19,99 g |
| –– mononenasycené | 14,63 g |
| –– polynenasycené | 5,36 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,74 g |
| Cholesterol | 3,01 g |
| Sodík | 632 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 102,08 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 8,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecí játra | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150-200 ml 150-200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 175 ml |
| 1 1 velký brambor | Brambor zimní | 50 g |
| cca 8-10 lžic cca 8-10 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |