Nutriční hodnoty (Pelclův bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 62,35 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,09 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g | 
| Tuky | 74,35 g | 
| – nasycené | 36,31 g | 
| – nenasycené | 32,20 g | 
| –– mononenasycené | 17,83 g | 
| –– polynenasycené | 14,38 g | 
| ––– omega 3 | 0,33 g | 
| Vláknina | 9,27 g | 
| Cholesterol | 759 mg | 
| Sodík | 3,09 g | 
| Sůl | 7,53 g | 
| Sacharidy | 21,03 g | 
| – cukry | 12,83 g | 
| ––– laktóza | 3,23 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 20 dkg 20 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 200 g | 
| 2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce pikantní zeleninové směsi Ljutenica nebo podobné směsi | Mrkev mražená | 30 g | 
| 1 1 Hermelín (můžeme dát i Nivu a sterilované žampiony) | Hermelín | 100 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml | 
 
	