Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
| Tuky | 6,93 g |
| – nasycené | 2,99 g |
| – nenasycené | 3,23 g |
| –– mononenasycené | 2,79 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 5,35 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 996 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 13,36 g |
| – cukry | 6,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa na dušení | Hovězí kýta | 500 g |
| 150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| hovězí bujonová kostka | Bujón hovězí |