Nutriční hodnoty (Škvarková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 006 kJ / 1 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 190,28 g |
| – nasycené | 71,93 g |
| – nenasycené | 106,76 g |
| –– mononenasycené | 86,83 g |
| –– polynenasycené | 19,93 g |
| ––– omega 3 | 1,68 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 11,50 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-250 g 200-250 g škvarků | Škvarky | 225 g |
| 1 1 vejce (natvrdo uvařené) | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibule (středně velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |