Nutriční hodnoty (Kuře se smetanou a vínem v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 136,00 g |
| – nasycené | 74,60 g |
| – nenasycené | 59,30 g |
| –– mononenasycené | 52,00 g |
| –– polynenasycené | 7,30 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 4,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g máslo | Máslo kravské | 50 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2-3 ks 2-3 ks hřebíčků | Hřebíček |