Nutriční hodnoty (Bramborové placky s listovým špenátem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 048 kJ / 2 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 64,24 g |
– nasycené | 34,32 g |
– nenasycené | 23,02 g |
–– mononenasycené | 18,84 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 43,60 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 338,60 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
200 g 200 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo (nebo olej, na smažení) | Sádlo vepřové |