Nutriční hodnoty (Gnocchi s vajíčkem, brokolící a dýňovým semínkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,70 g |
| Tuky | 102,37 g |
| – nasycené | 46,17 g |
| – nenasycené | 50,88 g |
| –– mononenasycené | 35,15 g |
| –– polynenasycené | 15,73 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 2,23 g |
| Sůl | 5,45 g |
| Sacharidy | 185,26 g |
| – cukry | 10,41 g |
| ––– laktóza | 0,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g gnocchi | Noky | 500 g |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50-70 g 50-70 g dýňových semínek | Dýňová semínka | 60 g |
| 3 stonky 3 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| parmezán | Parmezán |