Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veselá játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 057 kJ /
492 kcal
Bílkoviny7,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,11 g
Tuky18,60 g
– nasycené10,95 g
– nenasycené7,29 g
–– mononenasycené6,07 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,71 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,46 g
Sůl4,03 g
Sacharidy70,69 g
– cukry42,34 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků vepřových jater nebo telecích jater Játra vepřová
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 5 žampionů Žampion čerstvý
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku kečupu Kečup sladký 125 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
olej na opečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.