Nutriční hodnoty (Veselá játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 057 kJ / 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,11 g |
Tuky | 18,60 g |
– nasycené | 10,95 g |
– nenasycené | 7,29 g |
–– mononenasycené | 6,07 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,71 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 70,69 g |
– cukry | 42,34 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 plátků 8 plátků vepřových jater nebo telecích jater | Játra vepřová | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku kečupu | Kečup sladký | 125 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na opečení | Olej řepkový |