Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brutzel-Svejk Rostbeef

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

15. 3. 2010 22:17

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 055 kJ / 252 kcal
Bílkoviny55,75 g
Tuky3,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kulovy ci uzavreny Grill CADAC, Digitalni teplomer

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Brutzel-Svejk

27. 6. 2014 21:38

Prave jsem delal Steak a maso lezelo ve vakuu (dulezite) v lednici skoro 4 tydny.Absolutni lahudka. Nechat lezet jen v sacku nedoporucuji. Maso se zkazi.:-(

SPL

26. 6. 2014 15:23

... jedu k reznikovi pak dam maso odlezet pote se do toho pustim ;-) ...jinak na tento recept a web jsem narazil diky stolnimu kalendari, ktery ma doma v kuchyni.
Diky

Jenny

9. 4. 2010 20:12

mňam,mňam...:yes:bodík

Eliza Eliza

18. 3. 2010 22:59

Každopádně je to krásně vypadající kus masíčka, jen se zakousnout...:-p:-p

HankaPu HankaPu

16. 3. 2010 20:33

Krásné:yes::yes: +

Brutzel-Svejk

16. 3. 2010 18:36

Omlouvam se, ze je to trochu neszozumitelne napsane, zitra se to pokusim napsat lepe. Lusinda toto maso se jmenuje Rostbeef a dela se v kuse nebo narezane na Steak, ale to jmeno zustava. A Vaclave vysvetleni k jak se dela Steak (na kulovem grilu) muzu lepe udelat v diskuzi nez tady.Podivej se na vcerejsi diskuzi neco jsem k tomu uz psal. K me cestine je jednoduche vysvetleni. Nektera slova proste neznam a nebo neumim prelozit.

socatko socatko

16. 3. 2010 18:11

Zizalko,nemyslela jsem to zle :-( Ja jsme uplny zacatecnik, ja i na caj recept s presnym popisem..Slova jako 'spetka' nebo 'podle chuti' mi zpusobuji nocni mury! :-D

zizala zizala (moderátorka)

16. 3. 2010 14:52

Socátko, to jsem samozřejmě nemohla tušit. V profilu má na prvním místě češtinu, ale to může být tím, že to je podle abecedy...Myslela jsem, že je to Čech žijící v Německu :-8 Mátlo mě používání slov jako "indirekt". Dobrá, začátečník v kuchyni se asi těžko pustí do přípravy steaku a pokročilí zřejmě vědí, oč jde. Já jsem něco mezi tím :-8;-)

Lusinda79

16. 3. 2010 14:05

Nechci být rýpal, ale tohle je steak(jistě výborný), roastbeef se peče jako jeden kus a filíruje po dokončení.;-)Nedávno jsme se o jeho přípravě bavili v diskuzi.

michsamant michsamant

16. 3. 2010 13:48

parada :-p:yes::yes:

socatko socatko

16. 3. 2010 13:43

Zizalko, Svejk si zaslouzi obdiv! Cestina neni jeho prvni jazyk a ja osobne si myslim, ze to smysl dava...:-8

socatko socatko

16. 3. 2010 13:40

Konecne jsem se dockala Svejku.Nadherne fotky, a to maso jedna basen!! Pridavam k oblibenym a hned vyzkousim! Mas u me bodik! :yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

16. 3. 2010 09:26

Švejku. Nejsem úplnej začátečník při vaření, ale necejchuju se ani ako ŠPICE. Stejk se mi nedaří a nedaří jak bych si představoval a dávám si ho za hříšné peníze zas a znovu s myšlenkou " Teď na to přijdu" a ono zase ne, když to děkám doma. Nikdy to není ono. Zkusím i tvoji metodu. Snad to vyjde a konečně se moje zamilované jídlo(Mimo jiné)povede.Je to podobné jako dělat ANGLICKOU slaninu. Aspň ty teploty. Václav

zizala zizala (moderátorka)

16. 3. 2010 08:55

Text vypadá, že vypadl z nějakého překladače bez jakékoliv úpravy :-S Jako začátečník bych z tohoto moudrá nebyla :-O Autor: napiš adminům prosbu o smazání receptu 2 ;-)

drahulin drahulin

15. 3. 2010 23:19

HM, TO JE MŇAMKA.:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: anglický rostbíf podle pohlreicha rostbeef podle pohlreicha rostbeaf recept hovezi stejk rostbíf podle pohlreicha rostbeaf rostbeef na grilu anglický rostbeef hovězí rostbeef anglický rostbeaf hovězí steaky recepty anglický rostbeef pohlreich anglický roastbeef pohlreich hovězí steak příprava recept rostbeaf roastbeef na grilu steik medium rostbeaf teplota příprava steaku rostbeef pečení

Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Brutzel-Svejk Rostbeef

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPo4