Nutriční hodnoty (Těstoviny Bologne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,81 g |
| Tuky | 15,18 g |
| – nasycené | 5,03 g |
| – nenasycené | 6,60 g |
| –– mononenasycené | 5,03 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 1,44 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 5,40 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 500 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| špetka špetka lahůdkové papriky | Paprika červená sušená | |
| voda | Voda | |
| víno | Víno bílé suché | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |