Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 817 kJ /
434 kcal
Bílkoviny9,68 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,81 g
Tuky20,11 g
– nasycené12,55 g
– nenasycené6,57 g
–– mononenasycené5,83 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,16 g
Vláknina10,02 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy49,83 g
– cukry16,08 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti fazolkových lusků Fazolky čerstvé
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová
špalíček špalíček pórku Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 menší brambory Brambor zimní 150 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
3 lžičky 3 lžičky Originál tekuté Vegety (nebo sypká) Polévkové koření tekuté
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
celerová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.