Nutriční hodnoty (Neapolská játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 685 kJ / 1 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
| Tuky | 37,14 g |
| – nasycené | 4,25 g |
| – nenasycené | 26,14 g |
| –– mononenasycené | 17,44 g |
| –– polynenasycené | 8,70 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 40,86 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 134,40 g |
| – cukry | 23,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 4 4 rozdrcené stroučky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 1 zelená paprika nakrájená na proužky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 rajče nakrájené na čtvrtiny | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |