Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dezert Somlói galuska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 092 kJ /
5 758 kcal
Bílkoviny151,17 g
– z toho živočišné bílkoviny95,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,05 g
Tuky144,24 g
– nasycené29,16 g
– nenasycené84,10 g
–– mononenasycené33,56 g
–– polynenasycené50,54 g
––– omega 37,36 g
Vláknina26,30 g
Cholesterol 2,36 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,39 g
Sacharidy889,45 g
– cukry654,25 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
50 g 50 g najemno strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
cca 100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
40 g 40 g nastrouhaných ořechů Vlašské ořechy 40 g
80 g 80 g rozinek v rumu Rozinky 80 g
kakao na posypání Kakao prášek
šlehačka Šlehačka 35%
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.