Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžičková polévka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 725 kJ /
1 129 kcal
Bílkoviny39,75 g
– z toho živočišné bílkoviny22,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky78,00 g
– nasycené42,75 g
– nenasycené33,25 g
–– mononenasycené26,50 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,31 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,25 g
Sacharidy57,55 g
– cukry20,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
50 g 50 g masité uzené slaniny Špek 50 g
100 g 100 g pikantní uzené klobásy (nebo párky) Klobása 100 g
trochu trochu česneku Česnek čerstvý
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 hrst 1 hrst uvařených těstovin Těstoviny pšeničné
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.