Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžičková polévka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 725 kJ /
1 129 kcal
Bílkoviny39,75 g
– z toho živočišné bílkoviny22,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky78,00 g
– nasycené42,75 g
– nenasycené33,25 g
–– mononenasycené26,50 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,31 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,25 g
Sacharidy57,55 g
– cukry20,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
50 g 50 g masitá uzená slanina Špek 50 g
100 g 100 g dobrá pikantní uzená klobása v případě nouze párky Klobása 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
trochu trochu česneku Česnek čerstvý
asi 1,5 litru asi 1,5 litru voda Voda
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
hrst hrst uvařených těstovin Těstoviny pšeničné
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.