Nutriční hodnoty (Škvarkový štrúdlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 213 kJ / 6 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 434,54 g |
– nasycené | 165,65 g |
– nenasycené | 239,35 g |
–– mononenasycené | 191,50 g |
–– polynenasycené | 47,85 g |
––– omega 3 | 3,62 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 556,54 g |
– cukry | 214,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
500 g 500 g škvarků (nasekané, nebo namleté) | Škvarky | 500 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
pikantní zavařenina - brusinková, rybízová, šípková, ale i meruňková | Marmeláda z červeného rybízu |