Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkový štrúdlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 213 kJ /
6 743 kcal
Bílkoviny144,02 g
– z toho živočišné bílkoviny86,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky434,54 g
– nasycené165,65 g
– nenasycené239,35 g
–– mononenasycené191,50 g
–– polynenasycené47,85 g
––– omega 33,62 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 1,97 g
Sůl4,51 g
Sacharidy556,54 g
– cukry214,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
500 g 500 g škvarků (nasekané, nebo namleté) Škvarky 500 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
pikantní zavařenina - brusinková, rybízová, šípková, ale i meruňková Marmeláda z červeného rybízu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.