Nutriční hodnoty (Srdcový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 283 kJ / 68 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,29 g |
| Tuky | 2,19 g |
| – nasycené | 1,21 g |
| – nenasycené | 0,94 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,61 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 8,23 g |
| – cukry | 2,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hovězí srdce | Srdce hovězí | |
| cibuli | Cibule čerstvá | |
| lžíci lžíci tuku | Margarín | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| lžíci lžíci hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky vegety | Kořenící směs sypká | 2.5 g |
| 1/4 l 1/4 l vývaru | Vývar masový | 250 ml |