Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčová roláda II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 801 kJ /
3 060 kcal
Bílkoviny64,48 g
– z toho živočišné bílkoviny40,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,76 g
Tuky57,01 g
– nasycené10,81 g
– nenasycené33,72 g
–– mononenasycené14,05 g
–– polynenasycené19,66 g
––– omega 32,45 g
Vláknina9,76 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 425 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy474,81 g
– cukry373,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
150 g 150 g pomletých piškotů Piškoty 150 g
1 dcl 1 dcl rumu Rum 100 ml
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
30 g 30 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 30 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
40 g 40 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 40 g
1 dcl 1 dcl ovocné šťávy (z kompotu, nejlépe višňový, třešňový nebo jahodový) Šťáva ovoce směs 100 ml
160 g 160 g moučkového cukru Cukr bílý 160 g
1 lžíce 1 lžíce vařící vody Voda 18 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.