Nutriční hodnoty (Punčová roláda II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 801 kJ / 3 060 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,76 g |
| Tuky | 57,01 g |
| – nasycené | 10,81 g |
| – nenasycené | 33,72 g |
| –– mononenasycené | 14,05 g |
| –– polynenasycené | 19,66 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 9,76 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 474,81 g |
| – cukry | 373,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 150 g 150 g pomletých piškotů | Piškoty | 150 g |
| 1 dcl 1 dcl rumu | Rum | 100 ml |
| 30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
| 30 g 30 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 30 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 40 g 40 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 40 g |
| 1 dcl 1 dcl ovocné šťávy (z kompotu, nejlépe višňový, třešňový nebo jahodový) | Šťáva ovoce směs | 100 ml |
| 160 g 160 g moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vařící vody | Voda | 18 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |