Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba pod peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 741 kJ /
894 kcal
Bílkoviny95,45 g
– z toho živočišné bílkoviny91,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,09 g
Tuky43,87 g
– nasycené11,44 g
– nenasycené27,80 g
–– mononenasycené19,70 g
–– polynenasycené8,10 g
––– omega 30,67 g
Vláknina11,99 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 492 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy25,10 g
– cukry16,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g Pangasia (filety) Pangas filet 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pikantní klobása Klobása
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1-2 1-2 rajčata Rajče červené čerstvé 90 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
rajský protlak Protlak rajčatový
hermelín Hermelín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.