Nutriční hodnoty (Ryba pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
| Tuky | 43,87 g |
| – nasycené | 11,44 g |
| – nenasycené | 27,80 g |
| –– mononenasycené | 19,70 g |
| –– polynenasycené | 8,10 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 11,99 g |
| Cholesterol | 718 mg |
| Sodík | 492 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 25,10 g |
| – cukry | 16,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g Pangasia (filety) | Pangas filet | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| hermelín | Hermelín |