Nutriční hodnoty (Kachní rizoto se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 761 kJ / 1 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,55 g |
| Tuky | 55,72 g |
| – nasycené | 8,25 g |
| – nenasycené | 46,70 g |
| –– mononenasycené | 39,77 g |
| –– polynenasycené | 6,94 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 22,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,07 g |
| Sacharidy | 242,31 g |
| – cukry | 38,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek (250 ml) rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 balení 1 balení kachních krků | Kachna krky | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 růžičky 2 růžičky květáku | Květák čerstvý | 100 g |
| 1/4 1/4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 45 g |
| 4 listy 4 listy kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| pár snítek snítek libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| petrželka kudrnka | Petržel nať čerstvá | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |