Nutriční hodnoty (Znojemská pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 580 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 7,12 g |
| – nasycené | 3,06 g |
| – nenasycené | 3,26 g |
| –– mononenasycené | 2,81 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,62 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 13,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 4 4 sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar (nebo voda s 1/2 kostky Masoxu) | Vývar masový | |
| olej | Olej řepkový |