Nutriční hodnoty (Kapustový – kelový bochník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 970 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,74 g |
| Tuky | 34,44 g |
| – nasycené | 8,42 g |
| – nenasycené | 16,55 g |
| –– mononenasycené | 13,10 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,71 g |
| Cholesterol | 940 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 6,64 g |
| Sacharidy | 19,43 g |
| – cukry | 7,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 střední cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 3 větší houby | Hřib čerstvý | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 250 g 250 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
| 3 3 čajové šálky uvařené rýže | Rýže bílá | |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| oregano | Oregano sušené | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mateřídouška | Mateřídouška sušená | |
| koření na zvěřinu | Provensálské koření |