Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety plněné čabajkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 85,75 g |
– nasycené | 22,79 g |
– nenasycené | 58,68 g |
–– mononenasycené | 40,25 g |
–– polynenasycené | 18,44 g |
––– omega 3 | 4,00 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 31,75 g |
– cukry | 11,48 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silné vepřové kotlety (nebo řízky) | Vepřová kotleta s kostí | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
50 g 50 g maďarské klobásy | Klobása | 50 g |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |