Nutriční hodnoty (Holandské řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 53,81 g |
| – nasycené | 25,03 g |
| – nenasycené | 22,63 g |
| –– mononenasycené | 19,90 g |
| –– polynenasycené | 2,73 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 456 mg |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,69 g |
| Sacharidy | 22,19 g |
| – cukry | 22,19 g |
| ––– laktóza | 22,19 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa (nejlépe vepřová plec) | Vepřová plec | 500 g |
| 0,5-1 hrnek 0,5-1 hrnek mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
| 200 g 200 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |