Nutriční hodnoty (Kuřecí na kari s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 031 kJ / 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,50 g |
| – nasycené | 26,40 g |
| – nenasycené | 14,93 g |
| –– mononenasycené | 12,73 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 1,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,95 g |
| Sacharidy | 1,67 g |
| – cukry | 1,67 g |
| ––– laktóza | 1,79 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 10-15 dkg 10-15 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| kari koření | Kari | |
| olej | Olej řepkový |