Nutriční hodnoty (Salát hlávkový po orientálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 72,77 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 55,09 g |
–– mononenasycené | 39,72 g |
–– polynenasycené | 15,37 g |
––– omega 3 | 3,99 g |
Vláknina | 3,31 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 15,05 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hlávkové saláty | Salát hlávkový čerstvý | |
3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
mladou cibulku i s natí jemně nakrájenou | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky třeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky glutasolu | E621 - L-glutaman sodný | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky bílého pepře | Pepř bílý | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská |