Nutriční hodnoty (Salát hlávkový po orientálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 510 kJ / 839 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 30,06 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g | 
| Tuky | 72,77 g | 
| – nasycené | 9,08 g | 
| – nenasycené | 55,09 g | 
| –– mononenasycené | 39,72 g | 
| –– polynenasycené | 15,37 g | 
| ––– omega 3 | 3,99 g | 
| Vláknina | 3,31 g | 
| Cholesterol | 777 mg | 
| Sodík | 1,91 g | 
| Sůl | 4,53 g | 
| Sacharidy | 15,05 g | 
| – cukry | 0,28 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 hlávkové saláty | Salát hlávkový čerstvý | |
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml | 
| mladou cibulku i s natí jemně nakrájenou | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky třeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky glutasolu | E621 - L-glutaman sodný | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml | 
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky bílého pepře | Pepř bílý | 1.25 g | 
| sůl | Sůl mořská |