Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát hlávkový po orientálsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 510 kJ /
839 kcal
Bílkoviny30,06 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky72,77 g
– nasycené9,08 g
– nenasycené55,09 g
–– mononenasycené39,72 g
–– polynenasycené15,37 g
––– omega 33,99 g
Vláknina3,31 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,53 g
Sacharidy15,05 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hlávkové saláty Salát hlávkový čerstvý
3 3 vařená vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
mladou cibulku i s natí jemně nakrájenou Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky třeného česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky glutasolu E621 - L-glutaman sodný
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky bílého pepře Pepř bílý 1.25 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.